Nei, jeg skal ikke ut og oppdage verden slik man kunne tro når en kommer til denne siden. Men:

jeg inviterer dere inn i MIN verden! Dere får lov å reise sammen med meg gjennom min hverdag som er preget, men ikke styrt av kronisk sykdom. En dagbok som er fylt med farger, opplevelser og mestring, men også feiling. Det finnes mange plasser som fortsatt er ukjent for meg, de gjelder det å oppdage. De plassene der jeg liker meg, de kommer du til å se ofte.

Når jeg sier at livet mitt er preget, men ikke styrt av kronisk sykdom, så var dette også en vei jeg måtte gå. Å måtte innse at livet ble anderledes enn det jeg hadde forestilt eller ønsket meg var tungt. Men jeg kom til det punktet der jeg kunne si: «Nå er det bare sånn- deal with it».

Så hvis du vil følge meg i det daglige så går du bare til «Melamis«, som er det stedet for mine siste blogginnlegg.

GOD TUR!